En oavgjord match är ibland värd så mycket mer än en poäng...

Stenungsunds HK:s f-94/95 är äntligen tillbaka på banan efter ett par mindre bra matcher. Under en längre tid har spelet "låst sig" offensivt och tjejerna har fått kämpa enormt i varje match utan att riktigt lyckas. Med ett oavgjort resultat mot Aranäs (14-14) går a-flickorna mot ljusare tider.

Det var ett sjukdomsdrabbat SHK som mötte Aranäs på fredagskvällen. Ett par ordinarie spelare var såpass sjuka att de inte kunde spela och ytterligare ett par kände sig krassliga innan match. Dessutom var tränaren Fredrik Bergvall borta pga sjukdom.

De som kunde spela spelade och gjorde det riktigt bra om man jämför med hur det har sett ut senaste tiden. Försvaret var som vanligt stabilt och målvaktsspelet lika så. SHK körde både 6-0 och 5-1 försvar och båda typerna fungerade bra.

Det roligaste jag (som tränare) tar med mig från denna matchen är att vi äntligen kommer till bra lägen. Vi gör förvisso "bara" 14 mål men vi hade gott om lägen att göra fler mål. I tidigare matcher har vi haft svårt att ens komma till lägen men denna gång fick vi bra och många lägen. Att vi inte sätter fler lägen är ju förstås synd en sån här dag men man måste börja nånstans. Nästa match sätter vi ett par lägen till och då vinner vi matchen.

Missa nu inte a-lagets seriefinal imorrn mot Nordpolen. Matchen spelas i Bollhallen kl. 15.00. Enbart egen begravning är en rimlig ursäkt till att inte vara där.

/Dr. Phil

Kommentarer
Postat av: emilia

Funkade tillslut iallafall!

Bra coaching anders!

2011-01-14 @ 23:09:11
Postat av: Anonym

-Blir man ursäktad om man är på andra sidan jorden? :(

2011-01-14 @ 23:18:41
Postat av: ronja

anders byt ut Dr. Phil mot DOKTOR MUGG!

2011-01-14 @ 23:54:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0