Säsongen har börjat på allvar.

Ja då var det äntligen v. 34 och samtliga lag i SHK har dragit igång träningarna igen. Många nya tränare till olika lag och det kommer förhoppningsvis ge bra med tändvätska innan diverse SM och turneringar. För f-94:ornas del var det förvisso inga nya tränare men de fick ett tjugotal tjejer att träna och spela ihop med så det kommer ge mycket i "det långa loppet".

Som det ser ut nu så tränar A-flickorna (94-95) tillsammans med damerna i en gemensam träningsgrupp. Detta pga att damerna inte lyckats hitta en tränare. Självklart inget optimalt läge i vissa synpunkter men vi har tränat tre pass nu tillsammans och det ser bra ut. Tjejerna står emot bra och det märks ingen större skillnad, iaf inte i storlek, mellan a-flicka och dam. Vissa av de äldre kan dessutom bidra med rutin och lugn som a-flickorna ibland saknar.


Så var det ju Sinatra Cup för herrarna i helgen också... A-laget åker med en relativt liten trupp med 9-10 spelare. Bergvall är borta pga jobb, Jeton likaså. Bernt blev olyckligtvis skadad i veckan och Sebbe är skadad sedan tidigare. Många skador och annat men det är aldrig någon idé att gråta över spilld mjölk... Vi som KAN spela SKA göra jobbet och vi SKA prestera i helgen. Det finns inga andra alternativ! Segra eller dö!

/Dr. Phil

Kommentarer
Postat av: Sonen

Ser ut att bli en grym säsong framför er. Lovar att komma på fler matcher denna säsongen, måste ju se på lite skönlir ;)



Många skadade i Sinatra, en mäktig utmaning nu. Jag tror utan tvekan att ni kan lyckas! Hade varit jävligt kul att lira ett sista Sinatra Cup så spela för mig med. Kanske när man återvänder till moderklubben om många år, åker ner till Köpenhamn och piskar allt motstånd en sista gång ;)

2010-08-26 @ 18:01:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0