Bakslag för Stenungsunds herrar.

Det är fredag och Stenungsunds herrar skulle egentligen varit på väg till årets första cup, Havets Cup, i Lysekil. Tyvärr så visade det sig att allt för många i den redan så klena a-truppen inte kunde spela i helgen så ledningen beslutade att dra ur laget. När läget inte kunde bli sämre så fick vi i alla fall besked om ett nyförvärv som gjorde kvällen lite mer uthärdlig.

Det trista beskedet nådde laget alldeles innan torsdagsträningen började och besvikelsen varierade från spelare till spelare. Personligen blev man ju förstås sur och besviken eftersom man hade sett fram emot att åka till Lysekil och krossa Varbergare, värmlänningar med flera. Andra blev såpass upprörda så att hade svårt att träna överhuvudtaget. Tyvärr är det bara att bita i det sura äpplet och inse fakta. Finns det inte spelare kan man inte spela. Vissa föreslog att vi skulle spela med en av våra målvakter som utespelare eller liknande förslag men jag tycker det bara är onödigt. Ska man ställa upp i en cup så ska man kunna konkurrera så det var rätt av ledarna att ta bort oss.

Träningen var iaf som vanligt bra och att man var förbannad gjorde ju bara att man tog i lite extra. Två gamla bekanta, Roberth Björkner och Daniel Lindbladh dök dessutom  upp så vi kunde träna på riktigt ordentligt. Det är alltid gött med folk på träningarna och om dessa två veteraner vill fortsätta träna kan det göra truppen betydligt mer stabil.

När alla vännerna gått hem... och träningen va slut för länge sen... Då ringde dessutom Dennie Sundberg och bekräftade för vår ordförande att han kommer ansluta till truppen om två veckor drygt. Det är riktigt gött att äntligen få lite positiva besked efter all skit som hänt.

/Dr. Phil

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0