RIK - SHK 38-28

På onsdagen åkte SHK:s herrar till Rosendalshallen för att försöka betvinga de obesegrade serieledarna Rosendal, mer kända som RIK:s b-lag. SHK åkte med endast sju utespelare och två målvakter för att det som vanligt blev strul med laguttagningen. De som åkte var: Pecka, Sunken, "yours truly", Nyberg, Tommy, Timmie, Ogge, Danne och "Mattin".

Till att börja med fick vi värma upp i en sjukt liten korridor eftersom alla hallar var upptagna men man kunde direkt känna på laddningen att laget va sugna på att spela den här matchen. Vissa tyckte väl kanske att det var trist att åka hit och få storpisk (inga namn nämnda... *Host, Timmie *host) men jag tror att de flesta hade känslan av att det är jävligt roligt att möta riktiga handbollsspelare istället för några avdankade pensionärer.

Laddningen var god och matchen började. SHK tog tidigt kommandot över händelserna och vägrade erkänna att RIK hade ett betydligt större och kanske även bättre lag. Stenungsundsgrabbarna lirade på och gjorde mål från egentligen alla positioner. RIK hade riktigt svårt att hitta motmedel mot vårt vanligtvis svaga men för dagen starka uppställda anfallsspel. I halvtid stod det 13-12 till RIK tror jag...

Det var inga större konstigheter i paus utan vi gick ut och lirade ungefär samma spel i andra. Vi försökte ta bort deras kanter lite mer för att stoppa deras flyt lite och nånting gjorde vi rätt för vi börjar andra halvlek med fyra raka mål. Sedan är det ställningskrig till 23-23 eller något liknande då musten ur SHK går ut och RIK kan rusa iväg till slutsiffrorna 38-28.

Over all en helt okay match men synd att vi inte har orken att stå upp i 60 minuter. Kan ju förstås ha berott på att vi var sju utespelare...

/Dr. Phil

Kommentarer
Postat av: Per

Det var förmodligen årets bästa prestation av SHK, helt okay är nog en liten underdrift..

2009-12-16 @ 18:54:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0